Ruimtelijk wonen in het vestingdorp Bourtange

Uw droomhuis is binnen handbereik!

De Kavels 

Het bescheiden uitbreidingsplan Bourtanger Tuinen aan de noordwestelijke zijde van het dorp Bourtange beslaat in totaal 14 bouwkavels, waarvan thans 3 niet onder het Provinciale bouwverbod vallen. De thans aangeboden kavels zijn dan ook direct te bebouwen!

De drie aangeboden kavels bevinden zich op de noordwestelijke hoek van het uitbreidingsplan, ontsloten via de Van Sonoystraat en grenzend aan de authentieke Markegenotenweg. De kavels zijn zeer ruim van opzet, variërend in oppervlakte van 1050 m2 tot maar liefst 1450 m2!

De kavels zijn getypeerd als 'dorps afrondend', hetgeen inhoudt dat er voor uw huis geen bebouwing meer plaats zal vinden, en uw ruime uitzicht over de landerijen gewaarborgd is.

Hieronder een korte karakterschets van de kavels;

> zeer ruim van opzet, oppervlaktes 1050 m2 tot maar liefst 1450 m2;

> rustig gelegen, met ruime mogelijkheden voor een tuin en parkeren op uw eigen perceel;

> gelegen aan een rustige, doodlopende straat (intentie voor een 30 km zone); 

> enige drie direct te bebouwen kavels, doordat deze niet onder het Provinciale bouwverbod vallen;

> dorps afrondend, de overgang naar het open landschap wordt benadrukt door een groenstrook met bomen;

> ideaal voor bedrijf aan huis!

Kavels en prijzen

In de onderstaande tabel wordt een overzicht gegeven van de verschillende kavels, oppervlaktes en beschikbaarheid. De kavels worden aangeboden op basis van volledige ontsluiting (weg, nutsvoorzieningen - nog te realiseren) tot de kavel, de kavel zelf dient door de koper bouwrijp gemaakt te worden.

Kavel

Oppervlakte

Vrijgesteld van bouwverbod

Vraagprijs

Beschikbaar

Kavel 1

~1450 m2

ja

op aanvraag

Ja

Kavel 2

~1350 m2

ja

op aanvraag

Ja

Kavel 3

~1050 m2

ja

op aanvraag

Ja

Kavel 4

~550 m2

nee

-

-

Kavel 5

~550 m2

nee

-

-

Tuingrond (*)


nvt

op aanvraag

Ja

 (*) Het aangeboden stuk 'tuingrond' ligt op de hoek tussen de reeds bestaande bebouwing aan de Van Sonoystraat en de aangeboden kavel 2 in. Dit stuk grond kan eventueel gekocht worden bij kavel 2, maar is ook los te kopen.

Alle kavels kunnen bebouwd worden met een vrijstaande woning. Bij kavel 4 en 5 is er tevens de gelegenheid tot het bouwen van een twee onder een kap woning.

Heeft u interesse in een van deze kavels, u wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website!